x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

03 Aug 2009   •   00:00
!! Ne enervează criza, dar şi mai rău politicienii care par că nu ştiu de unde şi cum s-o apuce ca s-o azvârle afară din viaţa românilor.

!! Ne enervează Fiscul, pentru că trimite somaţii oamenilor să-şi plătească impozitele, dar pe stat cine-l somează să dea salariile la timp şi întregi celor care muncesc, ca să-şi poată plăti impozitele.

!! Crăpăm de nervi când ne ducem la piaţă: se duce milionul pe o pungă cam goală.

!! Ne enervează acele bănci care te dau pe mâna recuperatorilor pentru o singură rată întârziată. De parcă dacă n-ai avut să-i dai băncii 90 de RON rata, ai să ai să-i dai firmei de recuperare dublu, ca să foarfece şi maţele lor comisionul. Bancherii care se recunosc aici să-şi închidă repede propriile firme de recuperare, până nu-i descoperim noi.

!! Dacă Obama anunţă americanii că "va dura mai multe luni" ca Statele Unite să iasă din recesiune, la noi umblă vorba că vom ieşi din recesiune abia în câţiva ani. Doar suntem "The Land of Choice", nu-i aşa?

!! Avem de gând să punem parul pe firmele de utilităţi, care cred că vor trece criza pe spatele nostru, practicând penalizări uriaşe la restanţele la întreţinere, deşi o parte dintre acestea au beneficiat de ştergerea unor datorii la Primărie.

×
Subiecte în articol: observator