x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Ionescu urcase băut la volan"

"Ionescu urcase băut la volan"

04 Mar 2010   •   00:00

Silviu Ionescu, fostul reprezentant diplomatic al României în Singapore, acuzat de accidentarea mortală a unui tânăr în decembrie 2009, la Bukit Panjang, consumase alcool cu câteva ore înainte să urce la volan.

Afirmaţia îi aparţine unuia din cei 12 martori audiaţi ieri în cadrul procesului deschis împotriva lui Silviu Ionescu pentru accidentul de circulaţie produs la 15 decembrie 2009, soldat cu moartea unui tânăr de 30 de ani şi rănirea altor câteva persoane. În seara dinaintea accidentului, Silviu Ionescu petrecuse în oraş cu o cântăreaţă coreeană de operă, Jeong Ae Ree. Citată ca martor în proces, femeia a spus că, pe parcursul orelor petrecute împreună, diplomatul român a consumat vin alb, tequila şi o băutură ce părea o combinaţie de răcoritoare şi alcool.

Femeia a mai spus că, la un moment dat în cursul serii, Silviu Ionescu a renunţat la serviciile şoferului şi a trecut la volanul maşinii Audi aparţinând ambasadei şi care a fost implicată în accidentul de circulaţie.

În replică, Silviu Ionescu a declarat, pentru Mediafax, că nu a consumat alcool în noaptea accidentului, deoarece urma un tratament medical.

"Este adevărat că am fost în oraş cu această doamnă, dânsa a consumat ceva, dar eu nu am băut nimic. am ciocnit cu lumea, dar nu am băut"
Silviu Ionescu, fost reprezentant diplomatic în Singapore

×
Subiecte în articol: observator