x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MApN a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

MApN a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

de Marius Gîrlașiu    |    18 Ian 2017   •   15:29
MApN a trimis Corpul de Control la CSA Steaua

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a anunţat aseară că a cerut Corpului de Control şi Inspecţie să verifice modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii "Steaua Bucureşti".

"Am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii «Steaua Bucureşti»", a scris Leş pe pagina sa de Facebook. Juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan, a dezvăluit recent că noul comandant al clubului, colonelul Cristi Petrea, dar şi predecesorul acestuia, colonelul Gabriel Boroi, alături de persoane influente din interiorul MApN, i-au pus numeroase piedici după ce a reuşit să demonstreze în instanţă că latifundiarul Gigi Becali a preluat ilegal marca Steaua.

"Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale", a precizat Gabriel Leş. 

×