x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Sănătăţii blocat în lift, într-un spital din Arad

Ministrul Sănătăţii blocat în lift, într-un spital din Arad

18 Feb 2010   •   00:00

Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a rămas blocat timp de zece minute într-un lift, la Spitalul Clinic "Genesys" din Arad, pe care l-a inaugurat, joi după-amiază, acesta şi însoţitorii săi fiind scoşi de către o echipă tehnică aflată în clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse medicale din spital, incidentul a avut loc după inaugurare, când ministrul a rămas pentru discuţii cu cadrele medicale şi pentru un tur complet al unităţii.

Sursele citate au afirmat că Attila Cseke a urcat cu liftul la etajul al treilea al clădirii, însoţit de şase persoane, pentru a vizita secţiile şi saloanele. La coborâre, în lift au urcat zece persoane, iar din cauza supraaglomerării ascensorul s-a blocat între etajele trei şi doi.

Incidentul a fost confirmat, ulterior, corespondentului MEDIAFAX, de un reprezentant al Departamentului de marketing al spitalului, Erika Baumann, care a adăugat că un echipaj tehnic se afla în clădire şi a reuşit deblocarea ascensorului după zece minute.
Baumann a afirmat că nimeni din lift nu s-a panicat.

Conform sursei citate, pe parcursul zilei au avut loc mai multe pene de curent în cartierul Micălaca, unde se află spitalul, iar unitatea a trecut pe generatoarele de energie electrică, fără a se cunoaşte însă dacă aceste incidente au legătură cu blocarea ascensorului.

Ministrul Attila Cseke s-a aflat, joi, la Arad pentru a avea întâlniri cu personalul medico-sanitar din spitale şi pentru a participa la inaugurarea unui spital privat din municipiul Arad, o investiţie de zece milioane de euro.

×
Subiecte în articol: observator