x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi informații despre autorul dublei CRIME din Iași. Locul unde se ascunde studentul la medicină

Noi informații despre autorul dublei CRIME din Iași. Locul unde se ascunde studentul la medicină

14 Dec 2021   •   15:24
Noi informații despre autorul dublei CRIME din Iași. Locul unde se ascunde studentul la medicină

Principalul suspect al comiterii dublului asasinat de la Iași a fost prins în Roma, Italia, anunță Poliția Română. Acesta se numește Ahmed Sami El Bourkadi și este de origine marocană, la fel ca și una dintre victime. 

Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare internațională în lipsă. A fost arestat de polițiști în capitala Italiei. 

Acesta și-a omorât doi colegi de facultate prin înjunghiere. Un bărbat de origine marocană și pe prietena acestuia, româncă din Iași. El ar fi părăsit țara după comiterea crimelor. Înainte însă a mers la spital pentru a-și trata câteva răni provocate de un cuțit. 

"Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma", transmite Poliţia Română.

Ahmed Sami El Bourkadi este student la Facultatea de Medicină și Farmacie din Iași. Are ambii părinți de origine marocană dar s-a născut în Canada. 

Numele suspectului și fotografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la persoanele urmărite internațional.

 

 

×
Subiecte în articol: crima iasi