x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Record de frig în Capitală: Temperatura minimă înregistrată astăzi în Capitală n-a mai fost atinsă din 1929

Record de frig în Capitală: Temperatura minimă înregistrată astăzi în Capitală n-a mai fost atinsă din 1929

01 Oct 2013   •   15:40
Record de frig în Capitală: Temperatura minimă înregistrată astăzi în Capitală n-a mai fost atinsă din 1929

Sunt doar 6 grade la stațiile meteo din București, a declarat, la Antena3, Florinela Georgescu, director executiv ANM. Temperatura înregistrată dimineață era de 8 grade Celsius, dar aceasta a mai scăzut, ajungând la orele 15:00 la 6 grade Celsius.

Dnn 1929 până acum nu a mai fost înregistrată o asemenea temperatură, pe 1 octombrie.

România e aproape paralizată din cauza ploilor combinate cu vânt în sud şi a ninsorilor în centru şi în Moldova. Nouă judeţe sunt sub cod galben de ninsoare. E de asemenea valabil un cod portocaliu de ploi în două judeţe.

Apa şi vântul au făcut ravagii în sudul României, iar în centru şi în Moldova, din cauza zăpezii, două drumuri naţionale sunt închise, traficul feroviar e afectat şi pe mai multe drumuri circulaţia e îngreunată.

Florinela Georgescu, directorul executiv al ANM, a declarat în direct la Antena 3 că veştile privind prognoza meteo din a doua parte a săptămânii nu sunt bune. Vremea rămâne deosebit de rece, a precizat directorul ANM.

×