x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal la primarie - Becali, somat sa opreasca lucrarile

Scandal la primarie - Becali, somat sa opreasca lucrarile

de Monica Andrei Capatos    |    23 Noi 2006   •   00:00
Scandal la primarie - Becali, somat sa opreasca lucrarile

Lucrarile la imobilul cuprins intre Aleea Alexandru - Bulevardul Aviatorilor si Aleea Modrogan, aflat in proprietatea finantatorului Stelei, Gigi Becali, au continuat chiar daca nu erau autorizate. In urma cu patru zile, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, l-a amendat pe Becali cu un miliard de lei pentru ca a inlocuit asfaltul si bordurile din fata noii sale locuinte, din centrul Capitalei, fara nici un fel de aviz, spargand in acelasi timp si gardul proprietatii pentru a-si face o poarta.

"JUSTITIARUL". Suparat ca a fost amendat, Becali s-a dus ieri la Primaria Sectorului 1 pentru "a-si face dreptate". Dupa o disputa cu politistii comunitari care nu i-au permis accesul in institutie cu masina de lux, finantatorul Stelei a ajuns totusi la usa primarului Chiliman, a incercat sa forteze intrarea dar n-a reusit. Dupa ce i-a facut pe toti "hoti" si "hahalere" a parasit sediul.

"Cand a venit eram intr-o sedinta. Am auzit ca m-a-njurat timp de zece minute. Dupa ce l-am amendat, muncitorii angajati, fara carte de munca, au continuat sa lucreze. Le-am dat la dispozitie 72 de ore pentru a desfiinta constructiile neautorizate si a pune la loc bordurile. In caz contrar vom interveni noi si se va reface carosabilul pe banii lui. Nimeni nu e stapan pe domeniul public", ne-a spus Chiliman.

SMECHERII. Becali a inceput ilegal sa inlocuiasca bordurile existente cu unele din marmura, numai ca nu si-a respectat proprietatea, intervenind si pe domeniul public. Pe de alta parte, Ministerul Culturii trebuie sa clarifice daca imobilul din Aleea Alexandru nr. 1 este sau nu monument istoric. Se pare ca dintr-o eroare, cladirea a fost trecuta pe lista monumentelor istorice dar cu adresa din Strada Modrogan nr. 2.

×
Subiecte în articol: observator