x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târg de joburi pentru medici, asistenţi medicali, farmacişti, fizioterapeuţi - sâmbătă, la Sala Palatului

Târg de joburi pentru medici, asistenţi medicali, farmacişti, fizioterapeuţi - sâmbătă, la Sala Palatului

13 Apr 2018   •   17:19
Târg de joburi pentru medici, asistenţi medicali, farmacişti, fizioterapeuţi - sâmbătă, la Sala Palatului

Medici specialişti, rezidenţi, stomatologi, medici de familie, farmacişti, fizioterapeuţi, asistenţi medicali, infirmieri care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical pot afla despre oferta în domeniu la cea de-a 18-a ediţie a Târgului de Joburi care va avea loc sâmbătă, între orele 10,00 şi 16,00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorului - Cariere în Alb -, târgul îşi propune să acopere toată aria de oportunităţii de muncă, astfel că vor participa şi recrutori internaţionali.

"Târgul de Joburi Cariere în Alb este evenimentul care adună în acelaşi loc spitale şi clinici medicale din România. Târgul de Joburi înseamnă oportunităţi pentru specialiştii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră. Astfel ajutăm anual sute de profesionişti din domeniul medical să găsească cele mai potrivite oportunităţi", a declarat Corina Pop, sales manager, conform comunicatului de presă.

Totodată, Cariere în Alb a invitat clinici şi spitale importante locale, precum Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Clinica Medicover, Clinica Standard Med, Spitalul Sanador, Clinica Dr. Leahu, Clinica Gral Medical, dar şi instituţii din regiuni apropiate, printre care Spitalul Sfântul Constantin din Braşov.

"În urma feedback-ului primit după evenimentele organizate, cerinţa a fost foarte mare în domeniul farmaceutic, astfel, sezonul acesta am decis să invităm farmacii care pun la dispoziţia candidaţilor locuri de muncă pentru farmacişti şi asistenţi de farmacie", adaugă Pop.

Candidaţii pentru joburile de la acest târg sunt sfătuiţi să se prezinte cu un CV care să ateste experienţa lor. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul https://careersinwhite.com/fairs. AGERPRES

×
Subiecte în articol: targ job medici