x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic BLOCAT pe Autostrada Soarelui, înainte de Lehliu - Gară. Cozile de maşini se întind pe mai mulţi kilometri

Trafic BLOCAT pe Autostrada Soarelui, înainte de Lehliu - Gară. Cozile de maşini se întind pe mai mulţi kilometri

08 Sep 2014   •   14:25
Trafic BLOCAT pe Autostrada Soarelui, înainte de Lehliu - Gară. Cozile de maşini se întind pe mai mulţi kilometri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că "la această oră (13:45), din cauza accidentului rutier produs pe autostrada A2, la kilometrul 53, înainte de a se intra pe ruta de deviere DN3 Lehliu-Gară - Fundulea, traficul rutier fiind intens, s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri".

"Le recomandăm conducătorilor auto care încheie aceste coloane să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru a evita coloanele de autovehicule de pe A2, de la intrarea în Lehliu-Gară, dar şi aglomeraţia de pe DN3, poate fi folosită ruta DN21 Drajna - Slobozia, DN2A Slobozia - Urziceni, DN2 Urziceni - Bucureşti.

Amintim că traficul rutier de pe autostrada A2 este deviat de pe ambele căi (atât dinspre Constanţa cât şi dinspre Bucureşti) pe DN3, între Lehliu-Gară şi Fundulea (între kilometrii 64 şi 35), din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 53. O autocisternă care circula dinspre Bucureşti către Con stanţa a acroşat o autobasculantă care staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, după care a pătruns pe sensul opus, s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism. Nu au fost victime, însă circulaţia a fost deviată din motive de siguranţă, cisterna fiind încărcată cu substanţe chimice (aditivi)", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

×