x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAFIC ÎNCHIS pe DN 1A, între Ploieşti şi Braşov. Aluviunile scurse de pe versanţi măsoară un metru înălţime

TRAFIC ÎNCHIS pe DN 1A, între Ploieşti şi Braşov. Aluviunile scurse de pe versanţi măsoară un metru înălţime

23 Iul 2014   •   09:00
TRAFIC ÎNCHIS pe DN 1A, între Ploieşti şi Braşov. Aluviunile scurse de pe versanţi măsoară un metru înălţime
UPDATE 09:25 - Traficul rutier pe DN 1A, care a fost închis total, în această dimineaţă, timp de peste o oră din cauza aluviunilor care s-au scurs de pe versanţi, a fost deschis, iar în zona Măneciu se circulă alternativ dirijat pe un singur sens.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, la Măneciu a fost deschis circulaţiei doar sensul de mers Ploieşti-Braşov al DN 1A, traficul fiind dirijat de poliţiştii Serviciului Rutier.
.............................................

Traficul rutier este închis, miercuri dimineaţă, pe DN 1A, între Ploieşti şi Braşov, din cauza aluviunilor care s-au scurs de pe versanţi şi care s-au depus pe partea carosabilă într-un strat gros de aproximativ un metru.

Potrivit Centrului Infotrafic, aluviunile s-au scurs pe şosea pe DN 1A, la km 133+400 m, în zona localităţii Măneciu, acestea întinzându-se pe o lungime de peste 50 de metri şi măsurând aproximativ un metru în înălţime.

În aceste condiţii, traficul rutier a fost închis total pe DN 1A, circulaţia fiind deviată de la Blejoi şi respectiv de la Braşov pe DN 1.

La faţa locului se acţionează pentru degajarea părţii carosabile.

×