x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea şi mai cum? Stenograme din dubă

Udrea şi mai cum? Stenograme din dubă

de Dan Constantin    |    30 Ian 2015   •   09:19
Udrea şi mai cum? Stenograme din dubă

A fost deranjată de la cafeaua de dimineață și suită într-un gipan să mai stea la o tacla cu procurorii de la tic- tac. Ceva, un șpriț de vară, doamna, vrea doamna Luluța să vă zică să nu fiți îngrijorată tare, nu-i decât un fleac, i-au zis băieții cu mandatu sositi LA STEJARI cu năframa în vârf de băț.

O greșală de la contabelii lu' Cocosi. O formaliate, așa e codu ăsta nou făcut de pretena lu matale, Bica de Paris. La cifre nu ne pricepem nici noi, doamnă, am trecut bacu' înainte de Bolintineanu, pe vremea noastră ascultam doar noi prifi, nu ei pe noi. Așa a fost și la Buzău, la școala unde lipseați, nu era clar cum e cu adunarea și scăderea. Ce e de luat era luat, nu se trece la declarația de avere; las că vă scoate piticu ANI din declarație, și Cocoș, doar e cu inima tot la matale. Doar nu o dă în sifonar să vă dea în gât.

Poate doar din gelozie pe ăla din Deal, da acu de ce să mai fie berbant, că și el e fără casă, săracu' domn fost președinte, poate vine și el pe la noi, îl plimbăm cu drag, aci în Știrbei Vodă, loc blestemat, loc cu verdeață, la un pas de Cișmigiu, să tragi ultima oară aer în piept înainte de Rahova sau și mai rău de Jilava. Vreți să băgăm viteză sau să o lăsăm să intrati cu domnu Videanu odată. La noi se intră ușor. Ieșirea e diferită. Da zic să nu vă faceți griji. Doamna ministru, e doar de ochii lumii, să fie puțin scandal. Să punem capac lu' maior demisionatu'. Veniră talica, toți ziariștii pe noi, scandalu mare și uită lumea de maior. Care maior?

De pe drumul de plecare cu merțanu' personal, fără escortă NU MAI AVEM INTERCEPTĂRI. Credem că Nutzi purta o bijuterie nouă făcută cadou de Luluța: brățara de supravegere electronică. Videanu, maiculița lui, a ieșit cu brățări de otel și l-au dus cu mașina statului. Tot a ieșit în câștig, al dracu' șmecher, făcu' el economie de benzină.

Citște și:

Elena Udrea va DEZVĂLUI, azi, într-un interviu, "ce se întâmplă cu adevărat în România" şi care este "miza reală". Mesajul postat de Udrea pe Facebook

Elena Udrea, acuzată de spălare de bani, pusa sub control judiciar


Ponta, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Nu doresc să comentez cauze penale


Alin Cocoş, reţinut de DNA. Fiul lui Dorin Cocoş este acuzat de dare de mită şi trafic de influenţă


Isi schimba Udrea bijuteriile? Controlul judiciar o poate forta sa poarte bratara electonica


Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară



×
Subiecte în articol: Elena Udrea