x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Podul Basarab

Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Podul Basarab

01 Aug 2014   •   10:51
Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Podul Basarab

Un bărbat de aproximativ 70 de ani ameninţă că se aruncă de pe Podul Basarab din Capitală, relatează Digi24. Poliţia a fost sesizată în legătură cu acest caz în jurul orei 9.00, iar negociatorii vorbesc în prezent cu bărbatul. Deocamdată nu se știe ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al Capitalei s-a deplasat de asemenea la faţa locului cu o autoscară şi acţionează sub îndrumarea Poliţiei, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

În urmă cu exact o săptămână, un bărbat de vârstă necunoscută a căzut de pe Pasajul Basarab, în dreptul căii de acces dinspre Calea Griviței. Bărbatul a fost găsit mort, potrivit b365.ro.

Şi în 2011 s-a înregistrat un incident similar. Atunci, un neamţ de 29 ameninţa cu sinuciderea, iar negociatorii s-au chinuit să-l convingă să coboare. Când încercările păreau să aibă succes, bărbatul, copleşit de oboseală şi de frig, a căzut în gol de la 10 metri înălţime şi a murit.

Știre în curs de actualizare

×