x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost fotbalist la Poli Iaşi a suferit un stop cardiac. Este internat la terapie intensivă

Un fost fotbalist la Poli Iaşi a suferit un stop cardiac. Este internat la terapie intensivă

25 Iul 2017   •   07:22
Un fost fotbalist la Poli Iaşi a suferit un stop cardiac. Este internat la terapie intensivă
Sursa foto: Creatas/Getty Images/Creatas RF

Probleme pentru un fost fotbalist de la CSM Poli Iaşi. Tinel Baciu a suferit un stop cardiac şi este internat la terapie intensivă. În prezent, Tinel Baciu este pastor la „Biserica Isus Biruitirul” din Copou, a ieşit din comă şi şi-a reluat activitatea cerebrală, informeaza fanatik.

În ajutorul lui Tinel Baciu a sărit fostul jucător al Petrolului, Daniel Zafiris, slujitor al Bisericii Evanghelice. Acesta a făcut un apel pentru ca cei care-l iubesc pe Baciu să se roage pentru sănătatea lui.

„Dragii noştri, 

Joi seara pastorul bisericii noastre, Tinel Baciu, fost fotbalist la echipa Politehnica Iași, un frate scump în credință și un prieten al meu de peste 25 de ani, a suferit un stop cardiac și acum este în spital la terapie intensivă.

Vă rog pe toți aceia care vreți și puteti, să vă rugați pentru el, pentru ca Domnul Dumnezeu să se îndure de inima lui (care este foarte afectată) și să mai adauge ani la viața lui Tinel! Familia lui are nevoie de încurajare, de îmbărbătare și bineînțeles de Tinel înapoi acasă printre ei…

 

Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă răsplatească orice rugăciune pe care o veți înalța cu credință pentru vindecarea lui! Mai jos este un scurt cuvânt pe care Tinel l-a împărtășit Bisericii nu demult, cuvânt legat de modul cum putem învinge, tocmai, frica de moarte… Doamne ajută! Doamne dă biruința ta!”.

×
Subiecte în articol: Tinel Baciu stop cardiac