x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român a fost împuşcat mortal la doar două zile după ce ajunsese în Londra

Un român a fost împuşcat mortal la doar două zile după ce ajunsese în Londra

26 Oct 2016   •   14:48
Un român a fost împuşcat mortal la doar două zile după ce ajunsese în Londra

Un individ împuşcat mortal sâmbătă dimineaţa într-un apartament din vestul Londrei, unde, potrivit vecinilor, ar fi avut loc activităţi de trafic de droguri, a fost identificat de detectivi ca fiind român, relatează Standard.co.uk.

Individul a ajuns în Marea Britanie cu doar două zile înainte de moartea sa.

Detectivii au anunţat miercuri numele victimei incidentului care a avut loc pe strada Askew din districtul londonez Shepherd’s Bush, la câteva ore după ce un adolescent a fost arestat în legătură cu acest incident.

Adolescentul de 18 ani, suspectat de crimă, a fost arestat marţi şi s-a aflat noaptea trecută la o secţie de poliţie din vestul Londrei, potrivit Romania TV.

Potrivit sursei citate, victima a fost împuşcată mortal atunci când atacatorii au luat cu asalt, sâmbătă dimineaţa, apartamentul de la etajul al doilea de pe strada Askew.

Poliţia a fost chemată de către serviciul londonez de ambulanţă la proprietate în jurul orei 02.40 (04.40, ora României) şi a găsit victima inconştientă, prezentând răni grave.

În urma unei examinări post-mortem s-a stabilit că o rană la nivelul pieptului cauzată de un glonţ a fost cauza morţii bărbatului.

Vecinii au descris apartamentul ca fiind un loc cunoscut pentru traficul de droguri în zonă.

O femeie a spus sub condiţia anonimatului că fiica sa a văzut cum poliţia scotea din apartament pungi cu bani şi “o pudră albă”.

 

×