x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valiză cu bani găsită în demisolul casei lui George Scripcaru

Valiză cu bani găsită în demisolul casei lui George Scripcaru

30 Iun 2015   •   15:46
Valiză cu bani găsită în demisolul casei lui George Scripcaru
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Anchetatorii au găsit, cu ocazia percheziţiilor, 41.000 de lei şi 3.000 de euro într-o valiză, în demisolul locuinţei primarului George Scripcaru.

Informaţia apare în referatul înaintat de DNA Tribunalului Braşov cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui George Scripcaru şi a oamenilor de afaceri Mihai David şi Simina Costan.

''Cu ocazia percheziţiilor desfăşurate cu încuviinţarea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Braşov au fost ridicate mai multe înscrisuri vizând faptele cercetate în prezenta cauză, medii de stocare şi sume de bani considerabile. De exemplu, demisolul locuinţei inculpatului Scripcaru George, într-o valiză au fost găsite sumele de 41.000 lei şi 3.000 euro, după ce în prealabil acesta a comunicat organelor de urmărire că deţine în locuinţă doar suma de 2.700 lei necesară pentru cheltuieli curente, iar de la locuinţa numitei Antonie Cristina a fost ridicată suma de 90.000 lei şi 2.400 euro, iar din locuinţa numiţilor David Mihai şi Costan Simina s-a ridicat suma de peste 300.000 lei", se precizează în document.

×
Subiecte în articol: george scripcaru