x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, discuții la Guvern pe tema pregătirilor pentru sezonul de iarnă

Ciucă, discuții la Guvern pe tema pregătirilor pentru sezonul de iarnă

04 Ian 2022   •   11:48
Ciucă, discuții la Guvern pe tema pregătirilor pentru sezonul de iarnă
Sursa foto: Lucian Alecu

Furnizarea energiei electrice e asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii și sunt asigurate cantitățile de gaz în condiții de normalitate, sunt concluziile întâlnirii de la Guvern privind stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut marți o întâlnire de lucru cu viceprim-ministrul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, reprezentanți ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului, informează Guvernul.

Discuțiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva evoluțiilor sectorului energetic în România.

„Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori. În privința furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz pentru funcționarea aprovizionării în condiții de normalitate”, transmite Executivul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă