x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică DNA: Afirmaţiile lui Corneliu Dobriţoiu sunt neadevărate, ofensatoare şi absurde

DNA: Afirmaţiile lui Corneliu Dobriţoiu sunt neadevărate, ofensatoare şi absurde

27 Ian 2017   •   18:18
DNA: Afirmaţiile lui Corneliu Dobriţoiu sunt neadevărate, ofensatoare şi absurde
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Direcţia Naţională Anticorupţie susţine că afirmaţiile lui Corneliu Dobriţoiu, care a spus că a fost ameninţat prin telefon de procurorul şef Laura Codruţa Kovesi, pe vremea când era ministru al Apărării, sunt "neadevărate, ofensatoare şi absurde". 

DNA a dat publicităţii vineri un comunicat de presă, cu referire la o serie de informaţii vehiculate în spaţiul public, apărute în 26 - 27 ianuarie, la postul de televiziune România TV şi preluate de cotidianul "Evenimentul Zilei", în care sunt prezentate drept dezvăluiri faptul că "procurorul şef al DNA a ameninţat prin telefon un ministru". 

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat la România TV că a fost sunat pe telefonul operativ de ministru şi a fost ameninţat de Laura Codruţa Kovesi, aceasta fiind nemulţumită că a apărut public faptul că a primit gradul de locotenent-colonel de la Gabriel Oprea. 

"Afirmaţiile au fost făcute de fostul ministru Corneliu Dobriţoiu care, în cursul anului 2013, a fost inculpat şi trimis în judecată de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar, ulterior, în anul 2016, a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiunile de participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual. Afirmaţiile respective sunt neadevărate, ofensatoare şi absurde", spune DNA. AGERPRES

×