x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Testarea extinsă pe stadion, prea periculoasă pentru Guvern. Dar vaccinarea în stradă e bună, nu?

Firea: Testarea extinsă pe stadion, prea periculoasă pentru Guvern. Dar vaccinarea în stradă e bună, nu?

de Alice Petrescu    |    29 Apr 2021   •   16:43
Firea: Testarea extinsă pe stadion, prea periculoasă pentru Guvern. Dar vaccinarea în stradă e bună, nu?
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a reacționat  pe pagina sa de socializare, după ce preşedintele Klaus Iohannis a vizitat centrul de vaccinare drive-through in Piaţa Constituţiei și s-a arătat mulțumit de modul în care a fost organizat. Fostul edil al Capitalei spune că a militat, anul trecut, în favoarea testării extinse pe Arena Națională, însă Guvernul Orban, nu i-a permis să pună în practică acea iniţiativă.

 

„Testarea extinsă pe Arena Națională, pregătită de mine în condiții sigure, era ‘periculoasă’ pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradă e bună! E cool! E şi girată politic!” a scris ea pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti, amenajat în Piaţa Constituţiei, este un succes, iar, că astfel de centre vor fi mai fi create, pentru că rezultatele sunt îmbucurătoare.

×