x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Oprea și-a tras fundație pentru militari și poliţiști

Gabriel Oprea și-a tras fundație pentru militari și poliţiști

de Ion Alexandru    |    01 Iul 2019   •   11:15
Gabriel Oprea și-a tras fundație pentru militari și poliţiști
Sursa foto: Victor Stroe

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a lansat, ieri, la Cercul Militar Național, Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, o asociație care, potrivit acestuia, “va acorda sprijin moral şi material, precum şi consiliere psihologică şi juridică, prin persoane atestate legal, membrilor săi aflaţi în situaţii deosebite”. “Vom iniţia demersuri pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale şi a condiţiilor de viaţă membrilor şi familiilor acestora”, a mai declarat Gabriel Oprea.

Organizația a obţinut personalitate juridică, la sfârșitul lunii mai, când Tribunalul București a adis cererea Asociației “Uniunii Militarilor și Polițiștilor «Mihai Viteazul»” și a dispus înregistrarea acesteia în Registrul Național al Asociaţiilor și Fundațiilor. Interesant este că asociația a formulat cererea în nume propriu, neexistând, până la acest moment, date cu privire la membrii fondatori sau la conducerea acestei structuri.

Cu toate acestea, Gabriel Oprea este cel care își asumă paternitatea acestei organizații, în numele formațiunii politice UNPR. Partid care, pe 24 mai, a pierdut procesul cu o companie din Brașov, care a adresat Judecătoriei Sectorului 1 o cerere de încuviințare a executării silite pentru neplata chiriei unui spațiu. Suma pentru care partidul lui Gabriel Oprea urmează să fie urmărit și executat este de 3.300 de lei.

×