x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Am avut o discuţie cu Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri; aştept decizia sa

Grindeanu: Am avut o discuţie cu Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri; aştept decizia sa

27 Mar 2017   •   21:20
Grindeanu: Am avut o discuţie cu Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri; aştept decizia sa

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa noilor propuneri de miniştri, precizând că aşteaptă decizia şefului statului. 

"Am trimis nominalizările. Am avut o discuţie cu dânsul, prin care i-am transmis modificările pe care le-am transmis. Aştept din partea dânsului decizia", a declarat premierul Grindeanu, luni seară, răspunzând la o întrebare înainte de a participa la Gala News.ro. 

Anterior, Grindeanu anunţase că a luat act în şedinţa coaliţiei de guvernare de retragerea sprijinului politic al ALDE pentru Daniel Constantin şi că va înainta luni preşedintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniştri. 

Potrivit prim-ministrului, nominalizările pe care le va trimite la Cotroceni 'şi-au primit susţinerea politică în forul de conducere de la ALDE'. 

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminică să o propună pentru funcţia de ministru al Mediului şi viceprim-ministru pe Graţiela Gavrilescu, în prezent ministru pentru Relaţia cu Parlamentul. 

Pentru funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Biroul Politic Central îl susţine pe liderul grupului senatorilor ALDE, Viorel Ilie. AGERPRES

×