x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta îl felicită pe Oprescu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru oraş

Ponta îl felicită pe Oprescu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru oraş

de Agerpres    |    20 Sep 2014   •   10:49
Ponta îl felicită pe Oprescu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru oraş

Premierul Victor Ponta a transmis sâmbătă un mesaj bucureştenilor la împlinirea a 555 de ani de atestare documentară a oraşului şi l-a felicitat pe primarul general Sorin Oprescu ''pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut'' pentru Capitală.

''Bucureşti împlineşte 555 de ani de la prima atestare documentară. La mulţi ani tuturor bucureştenilor! Şi felicitări primarului Sorin Oprescu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru oraş. Colaborarea dintre Guvern şi Primăria Generală a fost în ultimii ani una de succes, iar asta arată că cele mai bune lucruri se fac atunci când românii lucrează împreună!'', scrie Ponta, pe pagina de Facebook.

La 20 septembrie 2014 se împlinesc 555 de ani de la prima consemnare documentară a cetăţii Bucureştilor. Menţiunea era făcută într-un document emis în ziua de 20 septembrie 1459, de cancelaria lui Vlad Ţepeş, domnul Ţării Româneşti. La acea vreme, oraşul avea statutul de reşedinţă domnească, fapt dovedit de numărul documentelor de cancelarie date de Vlad Ţepeş din Bucureşti. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sorin Oprescu