x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Vasile Blaga s-a blocat singur. Mă bucur că n-a putut să voteze. M-am rugat de el să facem alegerile în noiembrie

Ponta: Vasile Blaga s-a blocat singur. Mă bucur că n-a putut să voteze. M-am rugat de el să facem alegerile în noiembrie

09 Dec 2012   •   11:00
Ponta: Vasile Blaga s-a blocat singur. Mă bucur că n-a putut să voteze. M-am rugat de el să facem alegerile în noiembrie

Premierul Victor Ponta a votat, în această dimineaţă, la secţia de votare nr.1 din Gorj. "Vreau să anunţ că suntem în contact cu toate autorităţile. În urmă cu puţin timp, am fost anunţat că nu mai există nicio secţie de vot închisă. Toţi cetăţenii pot vota în condiţii normale. Vreau să le mulţumesc celor care stau în frig şi muncesc pentru ca ţara să nu fie blocată", a declarat Victor Ponta după ce a votat.

"Le mulţumesc jandarmilor, poliţiştilor, militarilor şi tuturor celor care stau în frig şi muncesc pentru ca ţara să nu fie blocată. În afară de zona de vest, toate drumurile sunt deblocate şi important este că în toate secţiile se poate vota şi deocamdată toate lucrurile sunt în regulă", a continuat premierul.

"Am votat cu toate gândurile bune pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România. Sper să avem un viitor în care nu mai credeam în urmă cu un an de zile", a spus premierul.

"Am demonstrat că dacă ne pregătim din timp ne costă mai puţin şi suntem eficienţi. Vasile Blaga s-a blocat singur. Mă bucur că n-a putut să voteze. M-am rugat de el să facem alegerile în noiembrie şi s-a opus. Dar noi ne ocupăm şi îi deschidem şi lui secţia de vot", a conchis Victor Ponta.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, întâmpină dificultăţi în procesul de a vota în secţia de care aparţine, respectiv cea din Sânnicolau Mare (Timiş), întrucât drumul către aceasta este blocat de zăpadă. Drept urmare, şeful democrat-liberalilor a fost nevoit să se întoarcă din drum şi îşi va exprima opţiunea electorală la Deta.

×