x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Caz şocant! Un bărbat a violat o femeie în Capitală, la trei zile după ce ieşise din închisoare

Caz şocant! Un bărbat a violat o femeie în Capitală, la trei zile după ce ieşise din închisoare

02 Noi 2017   •   15:20
Caz şocant! Un bărbat a violat o femeie în Capitală, la trei zile după ce ieşise din închisoare

Un bărbat a fost arestat în Capitală, fiind acuzat că a violat şi tâlhărit o femeie pe Calea Moşilor, la trei zile după ce a fost eliberat din închisoare, unde a stat 9 ani pentru viol, el beneficiind de legea recursului compensatoriu. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, în data de 22 octombrie 2017, în jurul orei 3 dimineaţa, în timp ce se afla pe Calea Moşilor, nr. 292, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul a întreţinut un raport sexual şi un act sexual oral cu persoana vătămată, după care, prin ameninţarea cu acte de violenţe, i-a sustras acesteia un telefon mobil şi suma de 50 de lei. 

Procurorii susţin că bărbatul a fost condamnat, în cursul anului 2008, la 10 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei infracţiuni de viol şi a fost eliberat în data de 19 octombrie 2017, beneficiind de prevederile Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu, care prevede scăderea din pedeapsă a 6 zile pentru 30 zile petrecute în detenţie în condiţii necorespunzătoare. 

Bărbatul a fost reţinut de procurori, iar pe 1 noiembrie, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. AGERPRES

×