x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O mașină a lovit un copac și a luat foc. Se circulă cu dificultate pe DN 22A, în Tulcea

O mașină a lovit un copac și a luat foc. Se circulă cu dificultate pe DN 22A, în Tulcea

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2024   •   13:20
O mașină a lovit un copac și a luat foc. Se circulă cu dificultate pe DN 22A, în Tulcea
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

O mașină a lovit un copac și a luat foc, marți, între localitățile Cataloi și Nalbant, din județul Tulcea. O femeie de 47 de ani și un bărbat de 64 de ani, care se aflau în mașină, au reeușit să iasă teferi. Circulația se desfășoară cu dificultate pe DN 22A, potrivit Centrului Infotrafic.

Pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină în cazul accidentului rutier produs între localitățile Cataloi și Nalbant. După ce alovit un copac, mașina implicată a luat foc.

În mașina cuprinsă de flăcări se aflau o femeie în vârstă de 47 de ani și un bărbat în vârstă de 64 de ani. Din fericire, victimele accidentului au reușit să iasă din autoturism, ele fiind preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean, prezente la fața locului, care le-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la o unitate spitalicească.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă dirijat pe DN 22A Tulcea – Topolog, în afara localității Cataloi, județul Tulcea, pentru desfășurarea intervenției de lichidare a incendiului produs la nivelul autoturismului care a lovit un copac.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu accident DN 22A