x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Procurorii cer arestarea bărbatului implicat în accidentul produs marţi pe str. Baicului

Procurorii cer arestarea bărbatului implicat în accidentul produs marţi pe str. Baicului

09 Noi 2017   •   12:51
Procurorii cer arestarea bărbatului implicat în accidentul produs marţi pe str. Baicului

Procurorii cer arestarea preventivă a bărbatului care a fost implicat în accidentul produs marţi seară, pe str. Baicului din Capitală, soldat cu un mort, un rănit şi mai multe maşini avariate în urma unui incendiu. 

"Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi-a însuşit propunerea organelor de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere şi au propus Judecătoriei Sectorului 2 luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul în vârstă de 40 de ani, implicat în accidentul rutier din data de 7 noiembrie", informează, joi, Biroul de presă al Brigăzii Rutiere. 

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, care conducea un BMW la momentul accidentului, a fost reţinut, miercuri, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. 

O femeie de 35 de ani a murit, iar alta, în vârstă de 18 ani, a fost rănită, într-un accident petrecut marţi seară pe str. Baicului. În urma evenimentului rutier, şase autoturisme au fost avariate, unele dintre ele luând foc. AGERPRES

×