x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Directorul TAROM a discutat cu pasagerii uitati la Amsterdam

Directorul TAROM a discutat cu pasagerii uitati la Amsterdam

03 Dec 2017   •   14:13
Directorul TAROM a discutat cu pasagerii uitati la Amsterdam

Directorul general al companiei TAROM, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei 6 pasageri ai zborului ROT364 care au rămas la Amsterdam, asigurându-i că va căuta rute alternative pentru a-i transporta cât mai repede posibil către Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei.

 

"De asemenea, directorul companiei a precizat că TAROM va respecta cu stricteţe legislaţia şi va acorda compensaţiile prevăzute de prevederile internaţionale", se subliniaza in comunicatul ce precizeaza ca, urmare a situaţiei generate de anularea intempestivă a zborului ROT 364 Amsterdam - Bucureşti, din data de 2 decembrie 2017, directorul general al TAROM, Werner Wilhelm Wolff a dispus, în cursul nopţii, formarea unei celule de criză la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativă a acestei situaţii, scrie agerpres.

"Constatând deficienţe majore în comunicarea cu reprezentantul TAROM Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din funcţie. Directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care să cerceteze aspectele tehnice şi operaţionale care au generat anularea intempestivă a zborului în cauză. Compania TAROM prezintă scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam - Bucureşti", se menţionează în comunicat.

Aproape 120 de persoane care urmau să plece sâmbătă seara din Amsterdam spre Bucureşti cu o cursă aparţinând companiei TAROM au rămas pe aeroportul din Schipol deoarece aeronava s-a defectat.

×
Subiecte în articol: tarom Werner Wilhelm Wolff amsterdam