x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Vaslui - Violată pentru datoria "de pe caiet"

Vaslui - Violată pentru datoria "de pe caiet"

20 Mar 2017   •   17:19
Vaslui - Violată pentru datoria "de pe caiet"

O tânără de 18 ani a fost violată de proprietarul unui magazin din Vaslui. Bărbatul este acuzat că a bătut-o și a abuzat-o sexual pe fată, pe motiv că ar fi acumulat 'pe caiet' o datorie în valoare de 900 de lei.

Cel puțin asta spun localnicii, care s-au împărțit în două tabere. Unii susțin că vecinul acuzat de viol e om bun, în timp ce alții spun că eleva batjocorită n-ar fi tocmai ușă de biserică.

Abuzul s-a petrecut în satul Gârdești, județul Vaslui. Fata, în vârstă de 18 ani, l-a rugat pe proprietarul magazinului din sat s-o ducă acasă cu mașina. Bărbatul a acceptat, însă a condus într-o zonă pustie. După ce a oprit autoturismul, Mihai Chircu i-a cerut fetei să întrețină relații sexuale cu el, scrie vremeanoua.ro.

Codruța l-a refuzat, iar atunci individul s-a năpustit asupra ei. A snopit-o în bătaie și apoi a violat-o. Bărbatul a amenințat-o cu moartea dacă va povesti cuiva ce s-a întâmplat. Odată ce a ajuns acasă, tânăra le-a arătat vecinilor rănile și le-a spus că a fost violată.

Bărbatul acuzat de viol a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au dispus, în acest caz, ca individul să fie plasat sub control judiciar.

×