x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ploi torenţiale, grindină şi vijelii, în localităţi din Dâmboviţa, Prahova şi Buzău, până la 16:40

Ploi torenţiale, grindină şi vijelii, în localităţi din Dâmboviţa, Prahova şi Buzău, până la 16:40

16 Iul 2012   •   13:03
Ploi torenţiale, grindină şi vijelii, în localităţi din Dâmboviţa, Prahova şi Buzău, până la 16:40

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting pentru mai multe localitati din judetele Dambovita, Prahova si Buzau, unde pana la ora 16.40 vor fi ploi torentiale, grindina si vijelii. Avertizarea nowcasting este valabila intre orele 15.40 si 16.40 in judetul Dambovita, zona delimitata de localitatile Targoviste, lucieni, Vacaresti, Baleni-Romani, Bucsani, Darmanesti, Moreni, si in judetul Prahova, pe aliniamentul Filipestii de Padure, Floresti, Baicoi, Plopeni, Magurele, Valenii de Munte si Carbunesti.

In aceste zone vor fi "frecvente descarcari electrice, cantitati de apa ce pot depasi 25 - 30 l/mp, grindina, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie", potrivit textului avertizarii nowcastoing emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Totodata, a fost emisa o avertizare nowcasting si pentru judetul Buzau, zona delimitata de localitatile Buzau, Cernatesti, Izvoru, Merei, Ulmeni, Costesti, Tintesti, valabila pana la ora 16.30.

×