x close

Actorul Denis Ştefan va prezenta numere speciale de dresaj la Salonul Calului

0
17 Sep 2013 - 16:03
Actorul Denis Ştefan va prezenta numere speciale de dresaj la Salonul Calului


Electrizantul şi originalul show ecvestru nocturn Seara Cailor va fi unul dintre principalele puncte de atracţie ale celei de-a doua ediţii a Salonului Calului, care se va desfăşura în perioada 26-29 septembrie, lângă Bucureşti (DN1). Evenimentul Seara Cailor, din data de 28 septembrie, ora 20.00, de la sediul Clubului Equestria, îl are ca invitat special pe actorul Denis Ştefan, un cunoscut susţinător al cailor şi echitaţiei, care va prezenta, în premieră în România, un număr de dresaj natural.

Modulul de dresaj natural va fi o demonstraţie de dresură la liber, fără harnaşament şi zăbăluţă, demonstraţie ce va fi prezentată în stil open, interactiv cu publicul. Tehnica dresajului natural, promovată de actor în cadrul Programului “Caii României”, lansat în 2012, are în vedere dezvoltarea unei metode ce pune accent pe dialogul dintre om şi cal, pe perfecţionarea modului de comunicare dintre oameni şi cai, utilizând limba inteligentelor animale şi aptitudinile lor native.

De asemenea, în timpul Galei de deschidere a Salonului Calului, care va debuta sâmbătă la ora 11.00, actorul Denis Ştefan va prezenta o demonstraţie de tir cu arcul călare, în care va trage în ţinte fixe, mobile şi în stilul vânătorilor vechi cu calul culcat la pământ.

“Un eveniment de anvergura Salonului Calului este de foarte bun augur pentru iubitorii de cai din România şi ajută la dezvoltarea şi înţelegerea acestui nobil sport în ţara noastră. Programul <Caii României>, pe care îl reprezint, vine la Seara Cailor cu o premieră în România: tehnici de dresaj care pun în valoare psihologia calului, empatia cu calul şi ajută la formarea unui parteneriat frumos şi durabil între om şi cal. E important să le arătăm cailor respectul cuvenit şi să-i aşezăm în viaţa noastră la locul pe care-l merită. De aceea cred că e important ca acest gen de evenimente să devină mai dese în România, să fie mai bine promovate, pentru a educa publicul iubitor de cai şi a forma gustul şi spiritul unei noi generaţii de călăreţi”, a declarat actorul Denis Ştefan.

Alte numere din programul special Seara Cailor includ: dresaj de înaltă şcoală, un program cu ponei realizat de copii, numere pline de fantezie, care au la bază folclorul, basmele [i istoria românească (Visul unei nopţi de toamnă, Calul înaripat, Caruselul, Balaurul, Turnir medieval), cascadorii fără şa etc.
Spectacolul va fi prezentat de actorul Răzvan Oprea de la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Salonul Calului se va desfă[ura în perioada 26-29 septembrie 2013, într-o formulă dinamică şi creativă, care include un complex program de spectacol ecvestru şi competiţional. Partea competiţională a Salonului Calului include Trofeul Equestria şi Concursul internaţional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, aflat la a treia ediție consecutivă. Vor lua startul în jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai si ponei pentru show-uri şi demonstrații, concurenți din țări europene precum Germania, Bulgaria, Ungaria [i Turcia. Gilbert Remy, arbitru internațional de grad III, acreditat de Federația Internațională de Echitație, va fi cel care va gândi şi construi parcursurile de obstacole pentru toate cele 17 probe competiţionale din cadrul evenimentului.

Biletele la cea de-a doua ediţie a Salonului Calului s-au pus în vânzare pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria „Mihai Eminescu”, precum şi la sediul clubului Equestria (sat Tâncăbeşti, com. Snagov, pe DN 1). 
Citeşte mai multe despre:   denis stefan,   cai,   cal

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 3046


Mai multe titluri din categorie

REŢETA ZILEI: Păstăi scăzute cu usturoi

REŢETA ZILEI: Păstăi scăzute cu usturoi
Ingrediente: 800 gr păstăi galbene, 8 căţei usturoi, 1 linguriţă boia dulce, ½ linguriţă piper, sare, ¼ legătură pătrunjel, 2 fire mărar, 4 linguri ulei. Mod de preparare: Se curăţă...

Campioane la  operaţii estetice

Campioane la  operaţii estetice
Galerie Foto Mai multe vedete şi-au făcut un obicei din a trece pragul cabinetului medicului estetician. Ultima pe listă este Adria­na Bahmuţeanu, care “a umblat” la sâni, picioare, riduri şi alte...

Cum arată costumele tradiţionale de nuntă în diferite colţuri ale lumii

Cum arată costumele tradiţionale de nuntă în diferite colţuri ale lumii
Deşi rochia de mireasă a apărut încă din Egiptul antic, modelul pentru tinerele de azi este ţinuta reginei Victoria I a Regatului Unit, care a purtat, la nunta sa din 1840, o rochie albă din satin...

Johnny Depp a prezentat scuze publice pentru gluma sa despre asasinarea lui Donald Trump

Johnny Depp a prezentat scuze publice pentru gluma sa despre asasinarea lui Donald Trump
Actorul Johnny Depp a prezentat scuze publice, vineri seară, după ce a evocat, în glumă, asasinarea lui Donald Trump, la Glastonbury, un renumit festival muzical din Marea Britanie, unde starul hollywoodian a...

Șapte reguli de aur pentru cei mici

Șapte reguli de aur pentru cei mici
Se spune că e mai ușor să crești un copil sănătos decât să “repari” un adult cu traume din copilărie. Cine poate nega această afirmație? Este valabilă însă și în cazul bunelor...

Johnny Depp face declarații care au șocat o lume întreagă

Johnny Depp face declarații care au șocat o lume întreagă
Johnny Depp a stârnit controverse la festivalul Glastonbury din Marea Britanie, joi seară, după ce a făcut o glumă despre o presupusă asasinare a lui Donald Trump, în timp ce pretindea că voia să...

REŢETA ZILEI:  Supă cremă de morcovi

REŢETA ZILEI:  Supă cremă de morcovi
Ingrediente: 500 gr morcovi, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2.5 căni supă de pui (vită sau legume), 1 cm ghimbir, ½ lămâie, 2 linguri ulei, sare şi piper. Mod de preparare: Se curăţă morcovii...

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)
Povești de vilegiatură și rețete de la malul mării, iată o ofertă irezistibilă pentru acest mijloc de Cireșar, căci cine n-ar vrea să fie, preț de-o masă de pește, pe-o terasă unde bate briza marină, să...

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)
Tăiței cu varză este o mâncare tradițional românească, de pe vremea bunicilor, simplă de realizat și extrem de gustoasă. Mie mi-a dat sa gust, prima data, taieteii astia fabulosi - nu uitati sa punet...

Turnedo Rossini (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)

Turnedo Rossini  (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)
După libații cu „Asti Spumanti” la dejun, salonul de muzică, molcomit în penumbra luminoasă a verii, s-a lăsat învăluit in songurile unui piano forte, când Afonso Castaldi, maestro, ve...

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña
Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine...

Cluj: Festivalul Untold va avea anul acesta cel mai mare buget de până acum

 Cluj: Festivalul Untold va avea anul acesta cel mai mare buget de până acum
Bugetul din acest an al festivalului Untold va fi de 10 milioane de euro, cel mai mare din istoria de trei ani a evenimentului muzical care a ajuns în acest timp unul dintre cele mai mari din ţară.  Potri...

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu
Până spre sfarsitul deceniului al doilea al veacului trecut, cofetariile erau destul de rare in Bucuresti. Si, printre cele putine, Casa Capsa isi avea povestea ei,,, Exista insa pe atunci o breasla a...

Cum preparăm în doar 10 minute o înghețată delicioasă care are puține calorii

Cum preparăm în doar 10 minute o înghețată delicioasă care are puține calorii
Pentru a evita sa adaugi calorii in plus la inghetatele pe care le prepari, evita untul, smantana in cantitati mari, ouale si alte asemenea ingrediente care, combinate, ajung sa formeze un numar destul de mare de...

Prima ediţie de la Paris a Mondialului Berii începe la 30 iunie, cu participarea a 100 de fabricanţi de bere

Prima ediţie de la Paris a Mondialului Berii începe la 30 iunie, cu participarea a 100 de fabricanţi de bere
O sută de fabricanţi de bere de 20 de naţionalităţi vor participa între 30 iunie şi 2 iulie la Mondialul de Bere de la Paris, un festival originar din Quebec care se desfăşoară pentru prima dată în...
Serviciul de email marketing furnizat de