x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Barcelona – orașul plin de viață și culoare de care turiștii se îndrăgostesc iremediabil (VIDEO)

Barcelona – orașul plin de viață și culoare de care turiștii se îndrăgostesc iremediabil (VIDEO)

26 Apr 2017   •   10:51
Barcelona – orașul plin de viață și culoare de care turiștii se îndrăgostesc iremediabil (VIDEO)

Barcelona m-a atras dintotdeauna ca un magnet, stăpânită fiind de dorința de a ajunge aici într-o zi și de a explora tot ceea ce acest oraș fermecător are de oferit ... este locul de care mă simțeam îndrăgostită înainte de a-l vedea.

Și, cum visele se nasc spre a deveni realitate, pașii m-au purtat într-o bună zi pe străzile Barcelonei, un oraș monumental, viu și cosmopolit, unde fiecare își găsește locul.

Melanjul stilizat de epoci, oameni, culturi și limbaje fac din Barcelona "țara tuturor posibilităților", locul unde te simți ca acasă, indiferent din ce colț al lumii ai ajunge aici.

Băutura care are grijă de imunitate și de siluetă. Află rețeta!
5 sfaturi pentru o alimentație sănătoasă  

Capitala regiunii Catalunia și al doilea oraș ca mărime al Spaniei, Barcelona este una dintre cele mai iubite și vizitate metropole europene, care impresionează prin lumină și mișcare, dar mai ales prin construcțiile ce reflectă avangarda arhitecturală a geniului lui Gaudi.

Barcelona – orașul înobilat de opera lui Gaudi

Cele mai importante atracții turistice ale Barcelonei se identifică cu operele vizionarului arhitect Antoni Gaudi, numit şi “arhitectul lui Dumnezeu”. Nu există trecător care să nu fie cuprins de emoție la impactul cu monumentalele sale opere de artă.

Creațiile sale pot fi văzute peste tot în oraş: în Parcul Ciutadella, pe marele bulevard Passeig de Gràcia, în Parcul Guell şi pe Avinguda Diagonal, de unde tronează Catedrala Sagrada Familia, un simbol al întregii opere gaudiene.

Construcțiile lui Gaudi .........................

Citește mai departe AICI și urmărește VIDEO, AICI

×