x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Complexul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va inaugura pe 10 februarie

Complexul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va inaugura pe 10 februarie

de Diana Scarlat    |    09 Feb 2018   •   10:34
Complexul de Gheaţă de la Bâlea Lac se va inaugura pe 10 februarie

După încheierea lucrărilor la toate obiectivele ce compun „Complexul Hotel of Ice” de la Bâlea Lac - Hotelul de Gheaţă, Biserica de Gheaţă, „satelitul” de igluuri şi Winter Park - şi oficierea slujbei de binecuvântare a Bisericii de Gheață, urmează inaugurarea, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 12:00.

 

Printre invitații speciali se numără Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei în România. „Colaborăm foarte bine pentru promovarea ofertei turistice și a oportunităților de dezvoltare a turismului în Munții Făgăraș și în județul Sibiu, făcând un schimb de idei cu reprezentanții Canadei. De asemenea”, supun organizatorii evenimentului la care a fost invitat și actualul ministru al Turismului, Bogdan Trif și reprezentanți ai Ministerului Turismului.

 

Momentul va fi marcat şi prin prezentarea "Hotel of Ice Photo Contest 2018", deschis fotografilor români sau străini. Pasionaţii de fotografie, amatori sau profesionişti, sunt invitați să participe la concurs, iar fotografiile pot fi înscrise în competiție până pe 20 februarie. „Concurenţii au posibilitatea să viziteze Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac şi Palatul Brukenthal din Avrig, pentru a realiza două seturi de minimum zece fotografii care vor fi înscrise în competiţie”, mai spun organizatorii.

 

Fotografiile pot fi înscrie pe pagina web https://goo.gl/urWRK1 și vor fi evaluate de un juriu format din Dragos Asaftei, Vlad Eftenie şi Sebastian Marcovici, iar numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania în data de 2 martie 2018. Consursul de fotografie este organizat de Asociaţia Proiect Transilvania, în parteneriat cu Bergenbier. Sponsorul concursului va oferi marele premiu de 1.000 de euro, iar locurile II și III câștigă 200, respectiv 100 de euro.

 

Cea mai apreciată fotografie, în urma voturilor pe Facebook, va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro. Fotografiile vor fi prezentate publicului în cadrul unei expoziţii, între 26 februarie și 4 martie, la Palatul Brukenthal din Avrig. Vernisajul expozitiei va avea loc pe 3 martie 2018, în cadrul unei petreceri, la Palatul Brukenthal din Avrig. Regulamentul complet și cerințele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal și Hotelului de Gheață.

×
Subiecte în articol: hotel gheata balea lac balea lac