x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Suceava. Trei persoane au fost rănite

Accident grav în Suceava. Trei persoane au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2024   •   08:00
Accident grav în Suceava. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite și au fost duse la spital într-un accident produs sâmbătă seara în comuna Poiana Stampei din județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, o mașină a părăsit partea carosabilă, iar în urma evenimentului au fost rănite cele trei persoane din interior: un bărbat de 67 de ani și două femei, de 66, respectiv, 88 de ani.

La fața locului au ajuns un echipaj cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În sprijin, a fost solicitată și o ambulanță SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au preluat răniții și le-au acordat primele îngrijiri medicale.

„Femeia în vârstă de 88 de ani era blocată în autoturism, fiind în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. A fost extrasă, și împreună cu celelalte două victime, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Vatra Dornei”, transmite ISU Suceava.

Echipajul SMURD sosit în sprijin a acordat primul ajutor medical unui tânăr în vârstă de 34 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta provenea dintr-un alt autoturism, care însoțea mașina implicată în accidentul rutier. După ce a fost stabilizat, bărbatul a refuzat transportul la spital.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Foto ISU Suceava

 

 

×
Subiecte în articol: accident Poiana Stampei Suceava