x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Descoperă comorile ascunse ale Insulei Mallorca

Descoperă comorile ascunse ale Insulei Mallorca

09 Mai 2013   •   14:45
Descoperă comorile ascunse ale Insulei Mallorca

Perlele Majórica, ceramica, articole din piele sau sticla - sunt cateva dintre lucrurile care au facut celebra Mallorca. Si cum o vacanta reusita trebuie sa contina si o sesiune de shopping, hai sa pornim la cumparaturi!

Insula de o mare diversitate, in care nicio plaja nu seamana cu cealalta, dar toate sunt incredibil de frumoase, locuri incarcate de istorie si peisaje spectaculoase… Mallorca este ca o cutie plina cu diferite bomboane de ciocolata, care te imbie sa le gusti pe toate.

Distractie zi si noapte

Cele mai animate statiuni sunt in sudul Palmei de Mallorca. Baruri, restaurante, magazine si spa-uri la fiecare pas, turisti de toate natiile si o atmosfera vesela sunt numitorul comun al staiunilor Playa de Palma si Arenal. Plajele au un nisip fin ca o pudra, apa limpede are adancime mica pana la cativa zeci de metri de tarm iar umbrele acoperite cu stuf iti amintesc de Vama Veche. Cea mai tentanta atractie in Arenal este Mega Park-ul imens, un amestec de parc de distractii si club de noapte, care arata ca o catedrala gotica. Statiunile sunt animate nonstop, ai senzatia ca lumea nu se odihneste niciodata, dar sunt atatea de vazut si de facut ca ar fi pacat sa pierzi timpul dormind.

Shopping de calitate


Mallorca este renumita pentru perlele, ceramica si articolele ei din piele.Perlele Majórica sunt celebre in toata lumea pentru ca sunt atat de asemanatoare cu cele veritabile, ca doar un specialist le poate deosebi. Viziteaza “fabrica de perle”  Majorica, unde vei afla cum sunt facute. Si pentru ca la doar doi kilometri este Pestera Dragonului, coboara in adancurile ei si fa o plimbare pe Lacul Martel, este o experienta unica! 

O vizita la Inca te va introduce in raiul gentilor si pantofilor, tentatii in fata carora nicio femeie nu poate rezista. Ai grija sa cumperi produse originale, nu falsuri.

Evident, nu dintr-o vacanta in Mallorca nu poti veni fara siurell, figurinele din lut in forma de taran sau diavol care au la baza un fluier, sau delicioasa ensaimada ori dimonis, papusile cu chip de diavol.

Cea mai interesanta experienta de shopping este insa o raita prin targurile din Mallorca. In fiecare duminica, in Consell se tine cel mai mare targ de vechituri, unde poti gasi adevarate chilipiruri, bijuterii si obiecte decorative vechi.

Oferta sejur Mallorca

Hotel Palma Mazas 3* - de la 345 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021.9407


×
Subiecte în articol: oferta sejur Mallorca