x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Florenţa, în topul preferinţelor românilor pentru city break

Florenţa, în topul preferinţelor românilor pentru city break

16 Feb 2017   •   11:18
Florenţa, în topul preferinţelor românilor pentru city break

Cea mai nouă destinaţie de city break intrată în topul preferinţelor românilor este Florenţa, capitala regiunii italiene Toscana, potrivit unui studiu realizat de agenţia de turism online Paravion şi remis, joi, Agerpres

Potrivit datelor studiului, capitalele şi oraşele importante europene au devenit tot mai accesibile turiştilor români, care pot cumpăra vacanţe de trei zile cu 180 de euro. Majoritatea celor care aleg să călătorească în sezonul de primăvară, respectiv 55%, aleg să cumpere vacanţe care costă peste 250 de euro. 

Din datele agenţiei, numărul pachetelor de city break-uri vândute pentru primăvara acestui an a crescut cu aproape o treime faţă de 2016, între destinaţiile preferate numărându-se Roma, Florenţa şi Praga. 

'De la an la an observăm o creştere semnificativă a apetitului turiştilor români pentru city break-uri. Astfel că, numărul pachetelor vândute de Paravion pentru primăvara acestui an a crescut cu 30% faţă de perioada similară a anului precedent. Florenţa, Roma şi Praga sunt câteva din destinaţiile extrem de ofertante pentru turişti, fie că îşi doresc să descopere frumuseţea şi cultura locurilor, fie că sunt amatori de relaxare', a declarat Remus Vişan, director general Paravion. 

Potrivit reprezentantului Paravion, cele mai accesibile destinaţii de city-break ale sezonului de primăvară rămân în continuare Roma, Milano şi Praga, pachetele city break puse la dispoziţie de către companie incluzând şi bagajul de cală. 

Paravion este una dintre cele mai mari agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel.

×
Subiecte în articol: florenta turism citybreak