x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion FASHION ALERT! Sfaturi pentru tinuta de Craciun de la designerul Maria Simion (GALERIE FOTO)

FASHION ALERT! Sfaturi pentru tinuta de Craciun de la designerul Maria Simion (GALERIE FOTO)

de CS    |    19 Dec 2012   •   16:46
FASHION ALERT! Sfaturi pentru tinuta de Craciun de la designerul Maria Simion (GALERIE FOTO)

Craciunul este o perioada magica si, indiferent de locul unde v-ati decis sa o petreceti, aveti nevoie de o tinuta confortabila dar si speciala, care sa va faca sa va simtiti speciale si stralucitoare. Designerul Maria Simion, unul dintre cei mai veseli si colorati creatori de moda de la noi, va sfatuieste ce sa purtati astfel incat sa intrati in atmosfera de sarbatoare.
„Eu imi voi petrece acest Craciun in familie, astfel ca tinuta mea va fi destul de casual. Cu toate  acestea, pentru cei care vor petrece sarbatoarea Craciunului intr-un cadru mai festiv, la o receptie, restaurant sau cu intreaga familie și prietenii, puteti avea o abordare cu totul diferită“, a declarat Maria Simion.

Iata cateva dintre sugestiile designerului pentru tinutele zilei de Crăciun, în funcție de locul în care vă veți afla.
Daca petreceti acasa sarbatoarea de Craciun, nu stati in pijamale sau in treninguri, oricat de  confortabile ar fi acestea. Un pulover supradimensionat sau unul cu motive de Craciun si colanti sunt o solutie la fel de comoda, dar mai frumoasa.

Daca participate la o petrecere cu toata familia si prietenii în ziua de Crăciun, atunci e mai bine să fiti eleganta, dar totuși să va simtiti confortabil. Aș sugera să încercați o rochie din Casmir, pentru ca niciodata nu dati gres cu asa ceva.

Dacă vă petreceți ziua de Crăciun la o petrecere VIP, la un restaurant sau hotel, atunci tinuta va trebui sa fie super chic. Majoritatea femeilor se opresc la little black dress, care, desi este o optiune, nu ar trebui sa ne limiteze. Asa ca, fiti creative si veti vedea ca posibilitatile sunt infinite. Tonurile de rosu sunt la moda si ne introduc cu siguranta in atmosfera de Craciun, adaugati un pic de epoca,
eventual materiale cu luciu metalic sau paiete si puteti sa va creati o tinuta indrazneata, cu care sa iesiti in evidenta.

×
Subiecte în articol: maria simion fashion tinute craciun sfaturi