x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Trei zodii pe care iubirea la transformă

Trei zodii pe care iubirea la transformă

22 Mai 2017   •   14:31
Trei zodii pe care iubirea la transformă

Iubirea este cea mai puternică armă de pe pământ. Noi ne naştem cu o putere mare de a iubi, însă se poate întâmpla să uităm să ne îndrăgostim, din cauza suferinței provocate de alții. Cu toate acestea, cu persoana potrivită alături şi în momentul propice, zidul protector pe care poate l-ai construit în jurul tău, se poate topi în faţa iubirii, scrie divahair.ro.

Iată care sunt cele 3 zodii pe care iubirea le schimbă!

Taur

Calmul Taurului poate scoate din sărite multe persoane. Şi, totuşi, el este omul care e cu picioarele pe pământ şi bine calculat, fără să facă risipă de cuvinte, ci, mai degrabă, preferă sensul din spatele a tot ce se întâmplă. Precauţia este cuvântul-cheie care îl defineşte.

Însă, din moment ce iubirea începe să-i dea târcoale, un Taur se transformă şi devine romantic. Calmul lui se schimbă în grijă, atenţie, adoraţie pentru persoana faţă de care are sentimente puternice. E posibil să-i ia mult timp să se decidă ce simte, însă, odată hotărârea luată, va face orice să te cucerească. Va insista atât de mult până vei ceda farmecelor lui, fiind în stare să-ţi trimită câte un trandafir în fiecare zi, pentru a te a cuceri.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac iubire dragoste horoscop