x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Calendarul Pirelli 2017 celebrează frumuseţea naturală a vedetelor

VIDEO - Calendarul Pirelli 2017 celebrează frumuseţea naturală a vedetelor

30 Noi 2016   •   22:10
VIDEO - Calendarul Pirelli 2017 celebrează frumuseţea naturală a vedetelor
Sursa foto: Foto: Pirelli

Calendarul Pirelli 2017, lansat marţi la Paris, are drept temă frumuseţea naturală a actriţelor de la Hollywood, scrie Dazeddigital.com. 

Pentru acest calendar, fotograful Peter Lindbergh a pozat 14 actriţe renumite (Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Winslet, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Rooney Mara, Robin Wright, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Jessica Chastain şi Zhang Ziyi). 

"Scopul meu a fost să prezint femeile într-un mod diferit şi am făcut acest lucru apelând la actriţe care au jucat un rol important în viaţa mea (...). Ca artist, mă simt responsabil să eliberez femeile de ideea de tinereţe veşnică şi de perfecţiune. Idealul de frumuseţe perfectă promovat de societate este ceva ce pur şi simplu nu poate fi atins", a declarat Lindbergh în timpul unei conferinţe de presă, organizate marţi. 

Luând cuvântul la conferinţa de presă, actriţa Helen Mirren a descris fotografiile - care nu au fost modificate în Photoshop - drept "simple, umane şi reale". 

Nu e prima dată când brandul Pirelli se distanţează de ideea sa clasică de a prezenta femei frumoase în ipostaze senzuale. Anul trecut, brandul i-a încredinţat celebrei fotografe Annie Leibovitz misiunea de a aduce în calendar femei mai influente, cum ar fi Yoko Ono, Patti Smith sau Tavi Gevinson.AGERPRES

×
Subiecte în articol: calendarul pirelli 2017