x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre  Vietnam

Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre  Vietnam

19 Noi 2017   •   09:16
Cătălin Moroșanu și-a pierdut pașaportul în drum spre  Vietnam

A plecat cu zâmbetul pe buze, nerăbdător să ajungă și să înceapă cursa, bucuros că se află alături de fratele lui. Cătălin Moroșanu era într-o stare perfectă, până să ajungă pe aeroportul din Instanbul, loc în care a avut prima escală. Când se îndrepta spre avionul care îl ducea în Vietnam, acesta a fost oprit la un prim control, moment în care a realizat că nu mai are pașaportul.

Panica s-a instalat imediat, telefoanele au început să sune, pentru că era clar că trebuie să se retragă din cursa Asia Express, reality show pregătit de Antena 1 pentru primăvara lui 2018. Din fericire, acesta a realizat la timp că nu mai are actele, pentru că altfel, avionul în care și le-a uitat, se pregătea să se întoarcă spre București.  În toată această perioadă, care a durat în jur de o oră, Claudiu, fratele lui, a stat cu sufletul la gură, agitat și așteptând un semn de la fratele lui. Având în vedere că aventura pentru cei doi frați a început chiar înainte de a ajunge în Asia, se pare că îi așteaptă un traseu interesant.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitățile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

 

×
Subiecte în articol: catalin morosanu