x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cosmin Seleși și-a schimbat obiceiurile culinare de când filmează în Grecia: mănâncă zilnic pește și fructe de mare

Cosmin Seleși și-a schimbat obiceiurile culinare de când filmează în Grecia: mănâncă zilnic pește și fructe de mare

10 Iul 2017   •   19:00
Cosmin Seleși și-a schimbat obiceiurile culinare de când filmează în Grecia: mănâncă zilnic pește și fructe de mare
Sursa foto: marius

Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, în curând, în postura de prezentator al show-ului “Aventură cu 4 stele” se află de câteva săptămâni în Grecia, unde filmează pentru această nouă emisiune. Deși nu o dată a mărturisit că nu mănâncă nici pește, și nici fructe de mare, de când se află pe tărâm grecesc, Cosmin a început să-și schimbe și obiceiurile culinare. “Cred că ar fi fost imposibil să nu-mi schimb stilul alimentar. Mai mult, mi-am schimbat chiar și preferințele. Eu nu mănânc pește dar, de când sunt în Grecia, nu trece zi fără shrimp saganaki, creveți cu brânză feta la cuptor sau sea bass. Pe cântar nu m-am urcat, că îmi provoacă palpitații, de ce să mă neliniștesc?!”, spune acesta.

“Aventura cu 4 stele” este o competiție între vedete care pot avea parte fie de o vacanță de lux, fie de o vacanță în condiții extreme. În fiecare ediție patru vedete se vor confrunta pentru a se bucura de minunățiile pe care le oferă Grecia. În urma unor concursuri zilnice, două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Cine sunt primele vedete care au intrat în competiția prezentată de Cosmin Seleși, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în curând, numai la “Aventura cu 4 stele”.

 

×
Subiecte în articol: cosmin selesi