x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gabriel Cotabiţă a suferit încă o operaţie complicată. A durat mai bine de zece ore! 

Gabriel Cotabiţă a suferit încă o operaţie complicată. A durat mai bine de zece ore! 

09 Iul 2017   •   09:54
Gabriel Cotabiţă a suferit încă o operaţie complicată. A durat mai bine de zece ore! 

A fost în comă, a învins moartea, iar acum a trecut peste încă o încercare! Gabriel Cotabiţă a suferit încă o operaţie complicată, care a durat mai bine de zece ore! 

Artistul a avut nevoie de implanturi dentare, pentru care a fost sedat, ca să nu simtă durerile. Medicul, care s-a ocupat de el, spune că a fost un act de curaj din partea sa și a fost monitorizat în permanență.

 

„E şi pentru mine un act de curaj şi de ambiţie profesională să-l ajut pe Gabi, mai ales că el are o condiţie de stare generală destul de specială pentru că aproape toată lumea ştie prin ce a trecut. În general, el ar fi avut nevoie de o grefă foarte mare, de un lifting de sinus ceea ce ar fi implicat o aşteptare de 8 luni. După care încă o operaţie de inserarea implanturilor.

Și m-am gândit că în condiţia lui ar trebui să aleg o variantă de tratament care să-i redea şi dinţii mai repede fără timpi atât de lungi de aşteptare şi fără reintervenţi pe care el le suportă greu.”, a declarat medicul stomatolog la antena stars.

×
Subiecte în articol: gabriel cotabita