x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Johnny Depp face declarații care au șocat o lume întreagă

Johnny Depp face declarații care au șocat o lume întreagă

23 Iun 2017   •   14:47
Johnny Depp face declarații care au șocat o lume întreagă

Johnny Depp a stârnit controverse la festivalul Glastonbury din Marea Britanie, joi seară, după ce a făcut o glumă despre o presupusă asasinare a lui Donald Trump, în timp ce pretindea că voia să calculeze perioada de timp care a trecut de când un actor a asasinat cu adevărat un preşedinte american, informează Reuters. 

Johnny Depp, în vârstă de 54 de ani, a fost invitat de organizatori să susţină un mic discurs de prezentare înainte de proiecţia filmului său din 2004 "The Libertine", la acest festival muzical şi de arte interpretative. Discuţia dintre actor şi spectatorii de la Glastonbury a deviat însă spre preşedintele american Donald Trump. 

"E doar o întrebare, nu insinuez nimic... Când a fost ultima oară când un actor a asasinat un preşedinte?", i-a întrebat Johnny Depp pe spectatori, referindu-se probabil la actorul John Wilkes Booth, care l-a asasinat pe preşedintele Abraham Lincoln în 1865. 

"Dar vreau să clarific o chestiune, eu nu sunt un actor. Eu mint pentru a-mi câştiga traiul. Totuşi, a trecut ceva vreme de atunci, poate că a sosit timpul pentru asta", a adăugat Johnny Depp. 

Johnny Depp, care este imaginea oficială a francizei cinematografice "Piraţii din Caraibe", a părut conştient joi seară la Glastonbury de faptul că acele comentarii ale sale ar putea să genereze controverse puternice. 

"Asta va ajunge în presă. Va fi oribil", a spus celebrul actor, înainte de a face declaraţiile despre oportunitatea asasinării lui Donald Trump. 

Comentariile starului hollywoodian au fost făcute la mai puţin de o lună după ce actriţa de comedie Kathy Griffin a generat critici puternice în rândul societăţii americane, întrucât a apărut într-un set de fotografii ce o prezentau ţinând într-o mână un obiect de recuzită creat sub forma unui cap însângerat şi tăiat, care semăna cu cel al lui Donald Trump. După acel incident controversat, CNN a concediat-o pe Kathy Griffin din emisiunea anuală de Revelion, pe care actriţa o prezenta de câţiva ani pentru acest post de televiziune.AGERPRES

×