x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Australia, gata sa gazduiasca petrecerea burlacilor a prinţului Harry

Australia, gata sa gazduiasca petrecerea burlacilor a prinţului Harry

30 Noi 2017   •   17:30
Australia, gata sa gazduiasca petrecerea burlacilor a prinţului Harry

In speranta ca-l va convinge pe printul Harry sa organizeze in Austria petrecerea burlacilor sau luna de miere dupa casatoria cu Meghan Markle, Steve Ciobo, ministrul turismului al acestui stat, a expus atuurile ţării sale.

 

Intr-o scrisoare trimisa la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles, tată lui Harry, Ciobo a prezentat o listă cu propuneri pline de adrenalină pentru petrecerea burlacilor, precum şi opţiuni "mai contemplative" pentru luna de miere, după nunta prevăzută în mai.

"Australia poate fi scenariul perfect pentru petrecerea burlacilor, dar şi pentru o lună de miere extraordinară", relevă ministrul într-un comunicat.

Pentru a schimba traseul tradiţional al barurilor urbane, prinţul Harry, 33 de ani, cunoscut pentru petrecerile sale, ar putea explora cafenelele din vastele câmpii australiene cu elicopterul, sau să meargă să pescuiască în Teritoriul de Nord (Northern Territory).

"Le-am propus chiar să se plimbe cu maşinuţele buggy pe dunele din Gold Coast", a declarat ministrul postului de televiziune la Channel Nine. "Apoi pentru luna de miere, ceva mai liniştit mai contemplativ. Ei ar putea vizita cele şapte minuni ale Australiei", a precizat el.

Ministrul a evocat un hotel de lux din apropiere de Uluru, un ţinut celebru pentru formaţiunile sale stâncoase de culoare roşie - unde au petrecut un sejur prinţul William şi soţia sa Kate - sau Marea Barieră de Corali, relateaza agerpres.

×