x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prince, inclus pe Walk of Fame din faţa legendarului Teatru Apollo din New York

Prince, inclus pe Walk of Fame din faţa legendarului Teatru Apollo din New York

06 Mai 2016   •   17:45
Prince, inclus pe Walk of Fame din faţa legendarului Teatru Apollo din New York

Numele celebrului cântăreţ şi compozitor Prince, care a murit la 21 aprilie, va fi inclus pe celebra promenadă Walk of Fame din faţa legendarului Teatru Apollo din New York, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 13 iunie, relatează EFE.


Teatrul Apollo din cartierul Harlem îi va aduce astfel un omagiu lui Prince 'pentru inegalabila sa contribuţie la muzică timp de 40 de ani", a informat teatrul într-un comunicat de presă.

Prince, care a murit la 57 de ani, se va alătura altor legende afroamericane ale muzicii, precum Michael Jackson, Billie Holiday, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald sau mai recent Charlie Parker, ale căror nume au fost încrustate pe dalele din marmură din faţa teatrului Apollo din New York.

Ceremonia va face parte dintr-o gală de strângere de fonduri realizată anual de acest teatru emblematic, în faţa căruia s-au reunit sute de fani ai artistului la aflarea veştii triste a morţii sale.

La evenimentului din 13 iunie, prezentat de artistul LL Cool J, vor lua parte şi alţi artişti care îi vor aduce un omagiu lui Prince.

"De-a lungul anilor am fost onoraţi să-l avem ca invitat sau ca participant pe scenă", a declarat preşedinta teatrului, Jonelle Procope, care a reamintit că relaţia artistului cu Apollo a început în 1993.

În cariera sa de peste 35 de ani, Prince a lansat 39 de albume, a vândut peste 100 de milioane de exemplare şi a atins faima mondială datorită unor hituri celebre, ţinutei sale extravagante şi stilului său unic şi inconfundabil pe care le afişa în apariţiile sale publice.

De-a lungul carierei sale, el a fost recompensat cu şapte premii Grammy şi un Oscar pentru cel mai bun cântec original, pentru filmul 'Purple Rain'.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: prince walk of fame teatrul apollo new york