x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete 10 mai 2004

Suete 10 mai 2004

10 Mai 2004   •   00:00

Sanda Ladosi a ramas fara voce

Mai sunt doar sase zile pana la finala Eurovision, iar Sanda Ladosi este racita cobza. A plecat sambata din Romania cu gatul in piuneze, din cauza aerului conditionat. Starea proasta s-a accentuat astfel ca, ieri, inaintea primei repetitii, Sanda se plangea de dureri in gat. Speram ca Sandei ii va reveni vocea, cat mai repede. Intreaga echipa a Romaniei a fost cazata la Hotelul Crowne Plaza din Istanbul. Nici n-a pus bine piciorul in prag, ca Ladosi a si dat nas in nas cu o mireasa. Un alt semn bun este numarul 13, numarul cabinei de la Ipekci Arena pe care o va folosi reprezentanta noastra inainte de repetitii si concurs. (Dana Ciobanu)

Onila va trata nervii VIP-urilor

Solistul trupei AXXA, Mihai Onila, a practicat judo, astfel ca a invatat sa-si tina nervii in frau. Si-a zis ca n-ar strica sa-si deschida un cabinet, cu scopul de a-i ajuta indeosebi pe politicieni sa-si regaseasca echilibrul interior atat prin exercitii mentale, cat si prin exercitii de respiratie: „Sunt prea multe VIP-uri colerice in tara asta, iar eu pot face minuni, in doar cateva saptamani. Ii voi invata pe politicieni cum sa se abtina de a mai lua hotarari ori de a face declaratii la nervi". Se pare ca Onila s-a axat pe o afacere profitabila, avand in vedere ca persoanele publice „afectate" au dare de mana. (Simona Ecovoiu)

Cristina Turcu-Preda si-a daruit un restaurant

Interpreta de muzica populara Cristina Turcu-Preda a implinit 40 de ani. Nici nu s-a intros bine dintr-un turneu in Olanda si Belgia, pitesteanca a primit cadou de la sotul ei o masina Opel. Astfel s-a ridicat la trei numarul autoturismelor parcate in garajul familiei Turcu. Dar cireasa de pe tortul aniversar este cadoul pe care ea insasi si l-a facut: un restaurant in Pitesti. De fapt, acesta este al doilea local pe care il deschide in orasul natal. (Roxana I. Ancuta)

Kitty Cepraga, mancata de molii

Papusa Kitty Cepraga creste vazand cu ochii. Nu va putem spune exact de ce anume duce lipsa, dar se poate vedea cu ochiul liber ca Cepraga nu-si mai incape in haine. Recent, la un eveniment monden, aceasta se vaita norei lui Paul Soloc ca s-a ingrasat. Printre suspine, Kitty graia cu regret: „Nu mai pot sa fac nimic in Romania, asa cum arat. Acum sunt buna pentru Italia". Ce tragedie! Partea cea mai interesanta a povestii soseste chiar acum: vedeta isi ascundea formele rubensiene sub un pardesiu mancat de molii. Se pare ca Cepraga simte pe propria-i piele plecarea investitorilor din Romania. (Dana Andronie)

Cheeky Girls, gonite de la o petrecere

Saracele Cheeky Girls s-au afundat asa de tare in mediocritate, ca nu mai au loc in show-biz-ul britanic. Gemenele din Transilvania, in varsta de 21 de ani, au incercat sa intre, fara invitatie, la o petrecere in costume de baie organizata de binecunoscuta revista Sports Illustrated, se arata intr-un articol din tabloidul britanic The Mirror. Gabriella si Monica Irimia au pandit pe la colturi in timp ce mama lor a cerut organizatorilor sa-i dezvaluie motivul pentru care fetele nu sunt primite la petrecere, alaturi de vedete precum Rachel Hunter si James Hewitt. Dar Cheeky Girls nu se aflau pe lista de invitati, pentru ca „nu sunt genul de oameni pe care i-am dorit la petrecere", a dezvaluit un organizator. (Dana Ciobanu)

Dumitru Prunariu este socru mare

Fiul cel mare al lui Dumitru Prunariu si-a pus pirostriile sambata la Biserica Sf. Gheorghe din Bucuresti. Catalin (28 de ani) si Codruta (36 de ani) si-au unit destinele la Oficiul Starii Civile si in fata lui Dumnezeu, dupa ce, in aceeasi zi, si-au botezat copilul, in varsta de doua luni. Nasii cuplului sunt fosti colegi de facultate ai socrului mare, Dumitru Prunariu. Peste 200 de nuntasi au petrecut pana in zori la Complexul Haiducului din Drumul Taberei. Peste o saptamana, proaspatul socru va pleca spre Moscova, unde a fost numit ambasador. (Dana Ciobanu)

Rocsana Marcu isi cauta „baby-sitter" pentru caini

Atunci cand nu se razboieste cu Mutu in SMS-uri si declaratii, Rocsana Marcu isi dedica timpul celor doi caini ai sai. De ceva vreme, cititoarea in stele care se ocupa de rubrica „Horoscop" din cadrul matinalului de la Prima TV isi cauta „baby-sitter" pentru patrupedele de rasa. Si asta deoarece vrea sa-si renoveze casa si le tot muta dintr-o camera in alta. Problema este ca superbele exemplare au aproximativ un metru bucata, dupa cum spune Rocsana. „Sunt fete amandoua. Au noua luni, dar sunt in continua crestere. Asa ca imi caut un «cutu-sitter» care sa le gazduiasca temporar. Ofer posibilitati de vizitare", ne-a spus Rocsana. (Catalina Iancu)
×
Subiecte în articol: antimonden