x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză specială pentru București: urmează ploi, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute

Prognoză specială pentru București: urmează ploi, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2024   •   13:30
Prognoză specială pentru București: urmează ploi, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în București urmează o perioadă cu ploi, intensificări ale vântului și temperaturi mai scăzute decât cele normale în această perioadă. Vineri, dispar ploile și temperaturile urcă ușor.

Joi, valorile termice diurne vor fi mai scăzute față de ziua precedentă și se vor situa sub mediile multianuale specifice acestei date. Cerul se va înnora treptat, iar în a doua parte a zilei și la începutul nopții, trecător va ploua. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 30...35 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

Vineri, valorile termice vor fi aproapiate de normalul climatologic al datei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va prezenta unele intensificări, cu viteze de 40...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, a precizat Administraţia Naţională de Meteorologie.

(sursa: Mediafax)

×