x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

31 Mar 2004   •   00:00
O pisica „s-a usurat" pe Daniel Buzdugan

Lui Buzdugan ii este frica de pisici! Totul i se trage de la o mata, care l-a zgariat in timp ce el dormea. Recent, a avut ocazia sa isi invinga aceasta fobie in timp ce filma o secventa pentru Divertis. „Mi s-a pus pisica in brate si, de cum am vazut-o, nu mi-a mirosit a bine, mi s-a parut antipatica. Păna la urma am tinut pisica aia. Dar, saraca, tremura foarte tare. Banuiesc ca si ei ii era frica de mine", povesteste Daniel. Dupa toate incercarile de a calma pisica, totul a culminat cu un eveniment nedorit: „pisica a facut pipi pe mine". Asta nu este singura patanie in urma careia pe farseurul Buzdugan l-au trecut apele, atat la propiru, cat si la figurat. Pe langa mate, el spune ca nu mai suporta nici liftul. In urma cu trei ani a ramas blocat in lift opt ore. „S-a intamplat in Iasi, unde lucram la un post de radio. Am ramas in lift cu un coleg de-al meu si patru fete pe care nu le cunosteam", isi aminteste Buzdugan. Cele opt ore au fost un calvar, cu atat mai mult cu cat una dintre fete suferea de claustrofobie si, cum e lesne de inteles, a intrat in panica. „Am tot incercat sa facem glume cu fata aceea, ca sa o facem sa-si revina". De pe mobil, l-a sunat pana si pe fostul primar al Iasiului - Constantin Simirad, care i-a sfatuit sa ia legatura cu administratorul cladirii, singurul care detinea o anumita cheie de la casa liftului pentru deblocarea ascensorului. (Cristina Ologeanu)

Leonard Doroftei s-a facut ziarist

Toti apropiatii lui Leonard Doroftei sustin ca marele boxer este un tip foarte de treaba. Acest lucru se poate lesne observa atunci cand, ori de cate ori este solicitat sa dea un interviu, Leonard nu refuza nici un ziarist. Desi a ajuns o vedeta in boxul mondial, Mosu’ nu a uitat ca a pornit de jos. Devenit un obisnuit al gazetelor, Doroftei a acceptat propunerea fostului director al cotidianului Telegraful de Prahova, Laurentiu Solomon, de a deveni corespondent in Canada al acestei publicatii. Cand se va retrage din sport, Mosu’ va vedea cum e sa dai cu pixul, nu numai cu pumnul. (Horatiu Tudor)

Mihaela Tatu: de 3 X manelista

Toata floarea cea vestita a manelistilor s-a adunat Acasa, la Mihaela Tatu. Tema emisiunii a fost: obiceiurile etniei rrome. Insa, cu Copilu Minune, Nicolae Guta si Elvis, discutia s-a invartit numai in jurul manelelor. Cu toate acestea, Tatu era in culmea fericirii, dand din buric pe ritmurile lui Minune. In ciuda kilogramelor care s-au adunat cu generozitate pe tot corpul, prezentatoarea de 3X femeie (si la propriu, si la figurat) isi unduia formele mai ceva ca o cadana. Dupa ce i-a plans in emisiune, Adi Minune se pare ca nu mai stie decat drumul spre Acasa. Astfel, Teo si Mihaela isi schimba acum nu numai retetele de slabit, ci si invitatii manelisti, care le asigura audienta. (D.A., D.C.)

Romania este As-ul din maneca la Eurovision

In urma tragerii la sorti a ordinii de intrare in finala concursului Eurovision 2004, Romania a avut „norocul" de a fi penultima tara (cea de-a 23-a) prezenta in concurs. Chiar inaintea Sandei Ladosi va canta reprezentantul Turciei, ultima finalista fiind Suedia. Daca este sa dam crezare zvonurilor privind jocurile de culise, Romania are un cuvant greu de spus in stabilirea punctajului final, ceea ce ar putea atrage un scor bun pentru reprezentanta noastra. Cu alte cuvinte, „dam puncte" celor care ne dau puncte. Delegatia noastra va pleca la Istanbul pe 8 aprilie, biletul de intoarcere fiind pe 16 aprilie. (Dana Ciobanu)

Allegretto va canta in Mexic

Grupul vocal de copii Allegretto va participa in perioada 5 - 14 aprilie la cel mai important festival de pe continent, intitulat America Cantat Choral Festival, ce se va desfasura in Mexic. Precizam ca Allegretto este singurul grup muzical de copii din Romania care a cantat alaturi de Michael Jackson, Richard Clayderman si Natalia Oreiro, atunci cand starurile au concertat in tara noastra. (Simona Ecovoiu)

Laura Stone a trecut la balade pentru vaduvele din Irak

Actrita-manechin Laura Stone isi face debutul pe piata muzicala din Romania la sfarsitul acestei saptamani, prin maxi single-ul Volevo Dirti. Nu stim ce succes va avea in tara natala, dar se pare ca Laura este foarte apreciata in Italia, unde sta de 15 ani. Pe 16 mai ea va participa la un spectacol- gigant, la Colloseum-ul din Roma, organizat de Quincy Jones, pentru UNESCO, avand ca scop ajutorarea copiilor din Africa. Cu aceasta ocazie, Laura va canta o balada in limba italiana, dedicata femeilor care si-au pierdut sotii in razboaiele din Afganistan si Irak. Piesa a fost compusa de Victor Solomon de la Bosquito. Ulterior, balada va fi preluata de UNESCO, versurile fiind adaptate in engleza, franceza si spaniola. (Dana Ciobanu)

Tarantulele au bagat-o pe Teo in spital

Ce nu face omul pentru audienta! Teo nu s-a lasat pana n-a pus mana pe trei tarantule, desi stia foarte bine ca este alergica la paianjeni. Imediat dupa emisiunea „Teo si Andi", unde a avut loc scena amintita, a inceput s-o manance pielea atat de tare incat a ajuns la spital, unde un medic i-a prescris un tratament specific pentru iritatii. Teo a mai patit-o si in timpul facultatii, cind a fost muscata de o insecta si i s-a umflat tot piciorul. Abia scapata de mancarime, Teo s-a gandit sa forteze norocul si sa aduca in emisiune rinoceri, zebre sau lei. (Catalina Iancu)

Liza Panait doneaza haine copiilor orfani

Designerul Liza Panait le pregateste o surpriza celor de la Crucea Rosie Braila, dar si micutilor de la Casele de copii din Slobozia si din Sectorul 2, cu ocazia sfintelor sarbatori de Pasti. Pe data de 5 aprilie, Asociatia Creative si Casa Vili organizeaza la World Trade Plaza un spectacol de exceptie: lansarea noii colectii semnate Liza Panait, intitulata SAUVAGE. Dupa show, organizatorii evenimentului vor dona micutilor orfani obiecte de vestimentatie in valoare de 600 de milioane de lei. In holul World Trade Plaza vor fi expuse, spre vanzare, lucrari de pictura, tapiserie si icoane, realizate de copii. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden