x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Ana Szeles

Astazi e ziua ta... - Ana Szeles

24 Aug 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Ana Szeles

Traieste de multi ani la Budapesta, acolo se simte acasa, unde ii sunt prietenii si cei dragi sufletului ei. Zambeste tot timpul, a avut mereu noroc si crede ca mai are inca multe de facut. Romanii inca nu au uitat-o pe actrita Ana Szeles, care astazi implineste 63 de ani.

"De mic copil mi-am dorit sa fiu actrita"

Traieste de multi ani la Budapesta, acolo se simte acasa, unde ii sunt prietenii si cei dragi sufletului ei. Zambeste tot timpul, a avut mereu noroc si crede ca mai are inca multe de facut. Romanii inca nu au uitat-o pe actrita Ana Szeles, care astazi implineste 63 de ani.

"Primesc noul an care vine in viata mea la fel, tot tanara cum ma simteam inainte. Sufleteste ma simt asa tanara si nu-mi vine sa cred ca implinesc 63 de ani. Dar nu ma las, merg la strand, am fost cu baiatul meu si cu prietena lui la munte, in Austria, am primit felicitari din partea celor care m-au vazut cum urc pe munte. Am avut noroc sa intru in distributia unui serial care se difuzeaza la televiziunea maghiara o data pe saptamana, de doi ani, «Iubeste-ma acum». Satisfactia ca ma cunoaste toata lumea dupa acest rol, de la cel mai mic pana la cel mai mare, pot spune ca a fost realizarea cea mai importanta pe care am avut-o in ultima perioada. Cea mai mare satisfactie a vietii mele este legatura pe care o am cu baiatul meu. Este cea mai mare bucurie a mea. In alta ordine de idei, anul acesta, la Oradea, am avut intalnirea de 45 de ani de la Bacalaureat. M-am intalnit cu fostii colegi si fiecare a spus ce a ajuns, ce face, iar eu le-am spus ca, dupa parerea mea, cele mai importante lucruri in viata sunt sanatatea si dragostea. Sa mai avem putere sa iubim, sa fim iubiti. Nu banii, nu succesul, nici sa fii cunoscut. Inca de mic copil mi-am dorit sa fiu actrita, parintii mei s-au impotrivit, nu s-au bucurat la inceput, dar si-au dat seama ca asta mi-a placut, asta era dorinta mea. Nu stiu daca m-as fi priceput sa fac altceva. Cand ma uit la trecut nu as vrea sa schimb nimic. Nu mi-am facut niciodata planuri si nici acum nu-mi fac pentru ca nu se stie niciodata ce vrea Dumnezeu. Nu as putea niciodata sa tradez oamenii, sa pacalesc, sa bat la usile teatrelor dupa roluri, nu pot sa merg sa rog, astept sa fiu cautata si cred ca este un lucru nu prea bun in capitalismul in care traim. Ma bazez mereu pe norocul meu. Am si am avut mereu noroc. Ma infurie multe lucruri marunte. Ma infurie cand vreau sa merg mai repede si trei-patru doamne stau in mijlocul drumului si barfesc, iar eu nu pot sa trec mai departe din cauza lor. Eu zambesc tot timpul, asa este natura mea. Imi place sa rad cu pofta. Cel mai frumos cadou de ziua mea a fost anul trecut, cand dimineata eram in Tunisia alaturi de fiul meu si de prietena lui, la pranz eram la Viena, iar seara eram la Budapesta, unde sora mea ma astepta cu o masa extraordinara si eram impreuna toata familia. A fost ceva de neuitat. La Viena ma simt mereu bine, fiul meu acolo locuieste. Cred ca acasa este acolo unde te simti bine, iar eu ma simt bine unde sunt prietenii mei si cei dragi mie. Sunt o femeie echilibrata, care spera ca mai are ceva de facut in aceasta viata si care este multumita ca a avut o viata foarte frumoasa." (Loreta Popa)

MULTUMIRE
"Am avut noroc sa intru in distributia unui serial care se difuzeaza la televiziunea maghiara o data pe saptamana, de doi ani, «Iubeste-ma acum». Satisfactia ca ma cunoaste toata lumea dupa acest rol, de la cel mai mic pana la cel mai mare, pot spune ca a fost realizarea cea mai importanta pe care am avut-o in ultima perioada" - Ana Szeles, actrita

×
Subiecte în articol: calendar