x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. 18 kilograme dintr-o înghițitură! Află cum poți slăbi cu o rețetă spectaculoasă de cafea

Diete sănătoase. 18 kilograme dintr-o înghițitură! Află cum poți slăbi cu o rețetă spectaculoasă de cafea

29 Ian 2016   •   10:54
 Diete sănătoase. 18 kilograme dintr-o înghițitură! Află cum poți slăbi cu o rețetă spectaculoasă de cafea

Te îndoiești de faptul că un regim alimentar care promite o slăbire atât de spectaculoasă s-ar putea încadra în ceea ce numim, îndeobște, diete sanatoase? De data aceasta, te înșeli. Rețeta este probată și răsprobată, iar primul care a beneficiat de ea a fost chiar inventatorul ei!

La doi ani dupa ce afaceristul si dezvoltatorul Dave Asprey a facut publica reteta asa-numitei cafele „Bulletproof”, formula inventata de el facuse deja inconjurul lumii.
Potrivit marturiilor lui Asprey, aceasta reteta de cafea l-a ajutat sa slabeasca 18 kg. Cafeaua Bulletproof, asa cum a denumit-o Asprey, este o cafea cremoasa prevazuta pentru a inlocui o masa principala a zilei. Îi lipsește un singur lucru, ca să fie un fel de mâncare propriu-zis: sarea in bucate. Care masă anume o poți înlocui cu această cafea specială? De preferat micul dejun sau prânzul, și asta în primul rând pentru că trebuie să te și odihnești... E cunoscut faptul că și stresul îngrașă, de asemenea, nopțile nedormite pot avea efect nedorit asupra kilogramelor.

Iată rețeta spectaculoasei cafele:

Ingrediente:

- 1 cana de cafea

- 1 lingura de ....................


Află pe ANTENA SATELOR modul de preparare al acestei rețete care trebuie să facă parte din recomandările unei DIETE SANATOASE

×