x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Obţine un abdomen plat în 7 minute

Obţine un abdomen plat în 7 minute

20 Mai 2014   •   17:15
Obţine un abdomen plat în 7 minute

Odată cu sezonul cald apar şi grijile pentru siluetă. Cine nu îţi doreşte un abdomen plat? Ei bine, nu este uşor de obţinut, dar cu muncă şi determinare nimic nu este imposibil.

Prezentatoarea emisiunii Numai de bine şi a ştirilor matinale de weekend de la Antena 3, Ela Crăciun a scris pe blogul său despre un antrenament grozav care în numai 7 minute ne ajută să obţinem abdomenul mult visat.
” În ciuda numeroaselor surse de informaţie şi posibilităţi aflate la îndemâna noastră, lupta cu stratul adipos din această zonă este, de cele mai multe ori, una îndelungată şi aprigă, cu multe probe de răbdare şi stoicism, însă rezultatul merită pe deplin. Ştim cu toţii că “burta se dă greu jos”. Cât despre celebrele “pătrăţele”, nici ele nu se formează bătând din palme. Nimic, însă, nu este imposibil, când avem motivaţia şi determinarea necesare. Am pornit şi eu de curând în această “luptă” şi, încercând să aflu cât mai multe pe această temă, am stat de vorbă cu omul cel mai potrivit pentru a mă sfătui şi antrena, Alexandru Ceobanu, personal trainer la Pescariu Sports and SPA şi Dublu Campion Mondial la Culturism”, a scris vedeta pe www.elacraciun.

Ela prezintă 3 tipuri de exerciţii care repetate zilnic ne asigur[o siluetă de invidiat. Aflaţi aici despre ce este vorba: http://www.elacraciun.ro/obtine-un-abdomen-perfect-in-7-minute/.

×