x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Puteți scăpa de migrene în doar câteva minute consumând acest amestec natural

Puteți scăpa de migrene în doar câteva minute consumând acest amestec natural

21 Feb 2017   •   14:12
Puteți scăpa de migrene în doar câteva minute consumând acest amestec natural

Migrenele sunt acele dureri de cap insuportabile, foarte intense, care cauzează slăbiciune și o stare generală de rău. Pentru a combate această problemă, analgezicele par cea mai la îndemână soluție.

În ciuda faptului că sunt eficiente, aceste pastile au numeroase contraindicații și efecte adverse. Din fericire, există soluții naturale, complet sigure, care pot fi puse în aplicare la fel de ușor.

Medicii atrag atenția asupra faptului că factorii declanșatori sunt diferiți de la un om la altul. În general, însă, migrenele sunt rezultatul privării de somn, al unor carențe nutriționale, al stresului, al consumului de alcool sau al deshidratării.

Potrivit healthyfoodhouse.com, puteți renunța la analgezice, pentru că cea mai eficientă soluție împotriva migrenelor este o băutură naturală, veche de generații, alcătuită din doar trei ingrediente:
 

  • Sucul unei lămâi
  • Două lingurițe de sare de Himalaya pură
  • O ceașcă cu apă
  • *Sarea de Himalaya este alegerea ideală pentru că reprezintă o sursă importantă de minerale esențiale.

    Amestecați cele trei ingrediente și beți lichidul rezultat. Gustul nu este tocmai plăcut, dar băutura își va face efectul în doar câteva minute.
     

×